dimecres, 1 d’abril del 2015

Pastís de Sonic per n'Isaac

Avui hem celebrat que el nostre fill petit ja té 9 anys!! Sembla mentida com passa el temps d'aviat. Ara ja no ens demanen xiquiparcs ni juguetes, ara els reis són les sales de làser i els vídeojocs...
Tanmateix seguirà sent el nostre petit i encara que en tengui 40 (i que tots ho veiem) sempre serà n'Isi, el menut de la casa. 
Per fer aquest pastís hem emprat fondant casolà; és a dir hem comprat "nubes" de sucre, les hem fos i hi hem afegit sucre glas fins que ens ha quedat una pasta suau i ferma al mateix temps.
El resultat no és tan perfecte com amb el fondant comercial però una cosa teníem clara: havia de ser boníssiiiiim i la veritat és que com aquest fondant no hi ha res que s'hi assembli!
És veritat que costa molt més d'estendre, fa alguns cruis perquè s'asseca molt més aviat però de vegades ens agafen aquestes ganes d'experimentar i no hi podem fer res!
Hem emprat dos bescuits genovesos i els hem farcit de buttercream de nutella. Per fer el fondant hem comprat barrufets haribo que com que ja eren blaus ens estalviàvem molta feina. Per fer la pasta blanca hem retallat les nubes i hem emprat només aquesta part, afegint colorant on ho hem hagut de menester.
Per la base, na Marina, la nostra filla mitjana, ha fet un collage amb els personatges favorits dels videojocs de n'Isaac, en Mario i en  Sonic (ai, que no us havia explicat qui és aquest eriçó! Bé, segur que ho sabeu!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...