Què podem fer amb un parell de pomes que fan el ronsero i no ens arribam a menjar? Unes magdalenes de tardor!!
La recepta es basa en la de la coca de iogurt però l'hem modificat una mica, ja que el sucre moreno i la canyella casen molt bé amb les pomes (ho podeu fer canviant les pomes per taronges, que també surt molt i molt bé).
Magdalenes de tardor:
- 1 iogurt natural ensucrat
- 125 ml d'oli de gira-sol
- 250 g de sucre moreno
- 375 g de farina de rebosteria
- 3 ous
- canyella
- 2 pomes golden
El primer que hem de fer és pelar les pomes i trossejar-les en bocins ben petitons. A continuació hi afegim tots els ingredients llevat de la canyella.
Omplim els motles fins gairebé adalt de tot i hi posam la canyella i un polsim de sucre moreno.
Enfornam a 160 graus amb ventilador (170 sense) i vigilam el forn durant 20 minuts o fins que la forqueta surt ben neta.
Hem de pensar a treure les magdalenes ben aviat del motle per tal que es refredin be.
La veritat és que no ens esperàvem aquest resultat: han
estat molt suaus i tendres i el sucre que hi hem posat damunt ha quedat
mig fus, deixant una crosteta deliciosa!Heu provat de fer alguna cosa semblant?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!