dimecres, 14 d’agost de 2013

Magdalenes de canyella

Avui us volem mostrar les magdalenes que feim a casa per berenar els dematins.


Està clar que les magdalenes comprades són molt bones, no fa peresa fer un bon berenar, n'hi ha moltes per triar i segur que trobam mil raons per no haver-nos de posar el davantal caaadaaa dia.
Però tot això canvia quan algú de la família té una intolerància alimentària.


Mai hagués pensat que tenir intolerància al blat de moro suposàs un problema tan gran a l'hora de fer la compra diària.
Segur que estau pensant allò de "si simplement es tracta de no menjar blat de moro..."
Doncs no, el blat de moro està a quasi tots els productes que menjam cada dia!


La glucosa es fa de blat de moro i està gairebé a totes les galetes del mercat. El midó de blat de moro (almidón de maíz) també està present a molts dels etiquetatges d'allò que consumim de manera quotidiana.
Per no parlar de tot això:
dextrina, maltodextrina, dextrosa, fructosa, glucosa delta lactona, azúcar invertido, jarabe invertido, malta, jarabe de malta, extracto de malta, mono y diglicéridos, glutamato monosódico, sobitol, almidón...
que es troba als embotits, maionesa, magdalenes, galetes, cacau, sucre glas, patates xips,  gelats...
Per això, a vegades, no queda més remei que fer el menjar el més natural i casolà possible i llegir tooootes les etiquetes quan vas a fer la compra.
La part positiva és que ja no tens excusa per posar-te a cuinar i que tot és molt més bo i sa!!

 
Magdalenes de canyella:

- 1 iogurt natural o de llimona 
- 125 ml d'oli de gira-sol
- 250 g de sucre de canya
- 375 g de farina amb llevat
- 3 ous
- canyella al gust

Mesclam tots els ingredients molt bé i omplim els paperets dins el motle de les magdalenes.
Ensucram i  posam una mica de canyella damunt cada magdalena perquè es faci una costreta abans d'enfornar.
Posam al forn, a 160 graus devers vint minuts, i deixam refredar abans de guardar les magdalenes dins una bossa hermètica.
Amb aquestes quantitats ens surten 18 magdalenes i vos poden durar tres o quatre dies (a noltros unes 36 hores màxim...!)

Bon profit!! 
               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Post nuevo Post antiguo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...