divendres, 21 de setembre del 2012

Pastís de roses amb degradat de color!

Avui és l'aniversari de la meva mare i hem pensat en fer un pastís de roses de buttercream fent un degradat amb tons liles. 
És una decoració molt elegant però al mateix temps una mica delicada, ja que per manejar la màniga pastissera s'ha de tenir cert control i molta precisió. 

A ca nostra, el geni de la màniga pastissera és Mr Santipip i ha fet les roses una a una començant des de la part d'abaix fins al centre.

Ingredients per a la coca:
1 iogurt natural
3 ous
125 g d'oli d'oliva
250 g de sucre
375 g de farina
1 sobre de llevat
125 g de xocolata en pols

Per al farcit:
250 g de xocolata negra
250 g de nata líquida
250 g de maduixes naturals

Duim la nata a ebullició i hi afegim la xocolata a poc a poc. Quan s'ha desfet ho deixam refredar unes hores. Quan tenim la coca feta, la partim per la meitat i hi posam la xocolata i la nata. Després hi afegim les maduixes i tornam a tapar la coca.

Per la buttercream de xocolata blanca:
100 g de xocolata blanca
250 de mantega (no margarina) sense sal

450 g de sucre glas
1 culleradeta d'essència de vainilla
3 cullerades de nata líquida



Desfem la xocolata al microones, anant molt alerta de que no se'ns cremi. Reservam. Afegim tots els ingredients a un bol o batedora i batem durant 4 minuts. Al final hi afegim la xocolata i el colorant i remenam.


Hem fet tres parts amb la crema i hem afegit diferent quantitat de colorant per aconseguir aquest aspecte degradat.
Per fer les rosses empram la boquilla 1M de Wilton i feim les roses una al costat de l'altra, començant sempre per la part d'abaix.
Mantenim la tarta a la gelera fins al moment de consumir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...