És la primera vegada que en feim i us hem de dir que fer la pasta i enfornar és molt senzill; el que ja no ho és tant és decorar-les...
Aquí us en deixam la recepta!! (de la web El Rincón de Bea)
Ho mesclam tot ben batut i feim planxes de pasta
entre dos papers vegetals i ho deixam a la gelera unes hores.
Després
tallam les formes que volem i ho tornam a posar a la
gelera o al congelador (hi ha d'haver un xoc tèrmic amb el forn), almenys 15-20 minuts.
Enfornam a 180 graus uns 15 minuts.
Per la glasa (per decorar):
- 200 gr de sucre glas tamisat per cada clara d'ou que es posi.
- Una culleradeta de "cremor tártaro" (un estabilitzant).
- Unes gotetes de llimona (per tal que quedi ben blanquet).
- 200 gr de sucre glas tamisat per cada clara d'ou que es posi.
- Una culleradeta de "cremor tártaro" (un estabilitzant).
- Unes gotetes de llimona (per tal que quedi ben blanquet).
- Es fan dues
textures, una que ve a ser com pasta de dents i un altra més clareta
(afegint un poquet d'aigua).
- Ja es pot afegir el colorant i passar-ho a la
màniga pastissera.
Primer es fa la vora amb l'espessa, es deixa eixugar uns minuts i s'ompl amb l'altre. Es deixa eixugar tot durant unes 4 hores i ja es pot decorar (dibuixar, regruixos...).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!