divendres, 30 de març de 2012

Tarta de Rayo McQueen!

Aquesta és la nostra primera tarta de fondant
És l'aniversari del nostre fill petit i vol menjar-se en Rayo McQueen i noltros, en lloc de posar-nos a cercar pastisseries on li puguin fer, hem decidit aprendre com es fa (la veritat és que sí que hem trescat però ens hem trobat amb gent que s'ha negat a fer en Rayo perquè ens ha dit que no compensa la feina que du amb el que es pot guanyar...-ara ja ho entenem- o amb d'altres que ens han demanat uns preus d'escàndol!).
Dit això, el que hem fet ha estat cercar i cercar per la xarxa, hem vist vídeos i més vídeos a Youtube i, finalment ens hem arriscat a veure com sortirà.
Hem fet un fondant a base de "nubes"que hem trobat a no sé quina web i després de pringar-nos de manera extraordinària (vos asseguram que no hi ha qui ho desferri dels dits...) hi hem afegit colorant en gel de Wilton (una marca líder dins aquest nou món).
Ens hem aixecat a les 6 del matí del dia del seu aniversari (ara ja sabem que els pastissos es poden fer d'un dia per l'altre per tal de no córrer riscos innecessaris) i agafant el seu cotxe preferit ens hem posat en marxa.

Hem fet dos pastissos, un de xocolata i un de llis. Els hem farcit de confitura de maduixa i cobert de xocolata. 
La base de la tarta són dues  MSC (Madeira Sponge Cake), una  clàssica i una altra amb xocolata. És molt important emprar aquesta base perquè qualsevol altra s'esfonsa amb el pes del fondant (això ho hem après aquesta setmana).
La veritat és que ens ha duit una feinada, i encara no sabem com hem estat capaços de poder fer aquest pastís, però estam molt contents perquè veure la careta del nostre fill petit quan ha bufat el pastís ha estat genial!!


Ganatxé de xocolata per la cobertura:
250 ml de nata
250 g de xocolata negra per fondre (podeu posar la xocolata que volgueu)


Fondant:

250 g de "nubes" blanques fuses
500 g de sucre glas
colorant

 
1. Fonem les nubes a trossets dins el microones, esquitxant una miqueta d'aigua per damunt. dins el bol untam mantequilla.
2. Si hem d'afegir colorant ho feim ara, quan està tot fus.
3. Hi anam tirant sucre glas a poc a poc fins que comença a desferrar-se del bol.
4. Pastam damunt una taula, fora del bol, fins que queda una bolla consistent.
5. Guardam amb film a la gelera.
6. En haver-lo d'emprar li podem donar un toc de microones i afegir sucre glas si és necessari.Per fer-lo de xocolata, canviam la meitat de sucre glas per xocolata en pols.


Us deixam un vídeo que hem fet amb el recull de fotografies del pas a pas.
Esperam que us serveixi!!!!

 
Per cert, la tarta ha estat un éxit, però també us volem recomanar que no la dugueu dins el maleter del cotxe...

Nota després d'un any: Ja hem fet dos "Rayos" més i quan veim aquest ens donam compte de tot el que hem après!

  • Mira la segona tarta de Cars aquí
  • Mira la tercera tarta de Cars aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos un comentari. Ens fa molta il·lusió!!

Post nuevo Home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...